– Det er et godt lag – Halden

– Det er et godt lag

Søndag ettermiddag kommer Stord på besøk til Remmenhallen, og blir en vanskelig nøtt å knekke for våre gutter.

Av: Daniel Austerheim                                                                                           Foto: HPWille Foto

Halden Topphåndball har fått en strålende start på årets Grundigliga, med to seiere og ett tap på de tre første kampene. Dette tilsvarer fire poeng og en 7.plass på tabellen, vel og merke a poeng med fem andre lag. Stord har i andre enden hatt en litt tøff start på sesongen, med èn seier og tre tap på sine fire første kamper ligger de under streken på en 11.plass. Laget fra øya like utenfor Bergen kan på ingen måte avskiltes av den grunn, det er uten tvil et strålende håndballag som kommer til å lage trøbbel for Halden Topphåndball skal vi tro «hærfører» Mads Fredriksen.

– Stord er på en god dag et par hakk bedre enn oss, men vi er som alltid klare for å gi alt for to poeng. Nøkkelen er at vi må stå knallhardt i forsvar og være tøft oppi skytterne dems. For de har veldig gode skyttere som kan score mål, og som er farlige offensivt. Det blir en krig fra første kast, og publikum kommer til å spille en veldig viktig rolle under kampen, forteller Mads.

Spillere som Inge Aas Eriksen og stjernespiller Henrik Knudsen kan skape trøbbel for hjemmelaget, begge med gode skudd fra bakspillerposisjon.

Kampen kan du se i Remmenhallen i morgen 16.30, kom og støtt ulvene våre mot en ny seier!!