Helgens HTH-profil, Mads – Halden
Mads Fredriksen ønsker å fylle Remmenhallen.

Helgens HTH-profil, Mads

Mads Fredriksen

Mads er en 25 år gammel mann fra Askim, som er forlovet med Therese og har Nora sammen. Mads er likandes kar og sprer alltid glede med folk rundt, han blir også beskrevet som lagets «hærfører». Er det en du vil ha med i krigen, så er Mads den rette personen.

For å få vite litt mer om Mads har vi spurt han noen spørsmål:

 

Hva slags ritualer/uvaner har du i forbindelse med kamp?

– Hehe, jeg kommer til å høres syk ut… Spiser det samme før hver kamp, sitter på f

ast plass i garderoben. Setter på venstre sko først osv osv.

 

Hvem er verdens råeste håndballspiller og hvorfor?

– Duvnjak, han kan alt!

 

Hva tilfører du laget både som person og spiller?

– Jeg krever mye av meg selv og de rundt meg. Kan både kjefte til lungene sprekker og gi en god klem. På banen tilfører jeg rutine, og kan få de andre spillerne til å slappe litt av. Verden går ikke under selv om man misser på en straffe eller taper en håndballkamp…

 

Om du skulle spist en matrett resten av livet, hva ville det vært?

– Biff, verden går aldri tom for kjøtt!

 

Hva er dine forventninger til laget og dine egne ambisjoner denne sesongen?

– Jeg forventer at vi holder plassen i eliten. Personlig ønsker jeg å bidra til at folk rundt me

g presterer på topp nivå. For å få til det må jeg både være god og smart.

 

Hva gjør du de helgene det ikke er håndball?

– Er sammen med forloveden og veslejenta vår. Kan aldri få nok tid med dem!

Hærfører Mads Fredriksen.
Begge foto: HPWille Foto