Cupkamp i Nord-Norge – Halden

Cupkamp i Nord-Norge

Etter en fantastisk kamp på søndag mot Bækkelaget måtte gutta nullstille så fort som mulig, fordi allerede idag er det klart for cupkamp mot elitelaget Bodø HK i Nord-Norge.

Av: Daniel Austerheim                                                                                                  Foto: HPWille Foto

Bodø har startet sesongen glimrende og er virkelig formlaget i Grundigligaen, etter tre spilte kamper står laget med tre seire. Det er dermed et lag proppa med selvtillit som vi skal bryne oss på, men det skal ikke stå på selvtilliten vår heller. For etter en nærmest perfekt kamp i helga, er det et HTH-lag med stor tro på seg selv som reiser den lange veien nordover. En som er godt kjent i nord er vår egen Kristian Agleahl, dette hadde han å si om dagens kamp:

Tror det kommer til å bli en tøff kamp. Bodø er kjent for å virkelig stå fram på hjemmebane. Med alle de gale hjemmesupporterene i ryggen. Men om vi spiller opp mot vårt beste. slik vi gjorde i 2. Omgang mot Haslum og store deler mot Bækkelaget. Så kan det fort bli en meget hyggelig aften for oss.

Kampen begynner 18.oo i Bodø spektrum, vi heier på gutta!