Bare nesten i Bodø – Halden

Bare nesten i Bodø

Gutta ga kamp til døra, men måtte til slutt gi tapt og kampen endte 27-24.

Av: Daniel Austerheim                                                                                                  Foto: HPWille Foto

Det var et Bodø-lag i storform som foran et entusiastisk hjemmepublikum gikk til pause med en firemålsledelse 16-12, og Bodø-keeper Joakim Christensen var enorm i store deler av kampen. Spillende trener Børge Lund tok mye ansvar fremover, og hjemmelaget klarte alltid å holde en 3-4 måls avstand til oss. Lars Løken, som oppdaterte for oss i Bodø hadde følgende å si etter kampen:

– Kampen ender desverre 27-24 til Bodø, og HTH er ute av cupen. HTH spiller en god kamp, selv om Folke må ut midtveis i første og Carlsen ut midtveis i andre. HTH sin beste spiller var uten tvil Lars Jakosen, som hold guttene inne i kampen offensivt.

Neste utfordring for våre gutter er hjemme i Remmenhallen mot Stord, Søndag 05. oktober 16.30.