Bækkelaget neste – Halden

Bækkelaget neste

Etter en strålende andre omgang mot Haslum er selvtilliten i laget høy og man er gira på få til en god prestasjon mot Bækkelaget søndag.

Av: Daniel Austerheim                                                                                                     Foto: HPWille Foto

Med seier mot Nøtterøy og tap mot Haslum har Halden Topphåndball to poeng på to kamper, HTH ligger dermed på en 9.plass. Morgendagens motstander er nok en medaljekandidat, Bækkelaget. Forrige gang lagene møttes var under Grimsrud Cup hvor HTH spilte en fantastisk 1.omgang og kjørte til tider over Bækkelaget. I andre omgang gikk det ikke like bra og laget fra Oslo hentet inn hele forspranget og utlignet sent i oppgjøret. Det hele endte til slutt 26-26 og det venter dermed stor spenning rundt oppgjøret i morgen.

Spillere som HTH må passe seg ekstra for er backspillerne Johannes Hippe, Simen Strømberg og Emil Sundal som kan skape store problemer for oss. Kampen starter 19.00, kom og støtt gutta!