– Det blir tøft – Halden

– Det blir tøft

Onsdag spiller Halden Topphåndball sin andre kamp i Grundigligaen mot fjorårets seriemester, Haslum.

Av: Daniel Austerheim

Etter en perfekt start med seier mot Nøtterøy i forrige runde er Jonas Willes menn igjen klare for en ny utfordring mot en av storfavorittene før årets sesong, Haslum. Haslum var et av lagene som var med under Grimsrud Cup, men møtte aldri HTH. Laget fra Bærum vant Eliteserien forrige sesong, men tapte første seriekamp borte mot FyllingenBergen og det er dermed et revansjesugent Haslum-lag Halden skal få bryne seg på.

– De er et utrolig godt lag, når de er på maks kan de kjøre over hvilket som helst lag i Norge. Styrken dems er helt klart kontring og ankomstspillet, der er de helt ekstreme. Så vi må være skjerpa og nøye i vårt returspill, og tenke på dette som en kamp vi har ingenting å tape. Har vi full klaff og de en dårlig dag kan vi snike til oss en seier , forteller en spent Jonas Wille.

Til kampen i kveld er fortsatt Kristoffer Henriksen ute, og Emil Södergran rekker heller ikke matchen. Jonas håper derimot at han er klar til neste kamp, som er til søndag mot Bækkelaget.

Klassespiller

Under Grimsrud Cup var ikke Erlend Mamelund med, men mot Fyllingen var han tilbake og er klar også mot oss. Jonas har følgende analyse om sin gode kompis:

– Han er jo en fantastisk håndballspiller og en strålende leder for sitt lag, som holder høy internasjonal klasse. Vi skal gjøre alt vi kan for å stoppe han, men han er veldig allsidig og god på det meste så det kommer til å bli en stor utfordring. Haslum har også mange unge og store talenter som er blant de beste i sine aldergrupper, oppsummere Jonas.

Kampen kan du følge på vår egen side på Facebook og kampstart er 19.00 i Nadderudhallen. Halden Arbeiderblad sender også live fra sine hjemmesider.

Jesper og HTH-gutta er klare for kamp mot Haslum.
Begge foto: HPWille Foto