Kjøp sesongkort! – Halden

Kjøp sesongkort!

Sesongkort. Kjøp din egen plass. Unngå kø.
Med sesongkortet får du din egen nummererte plass gjennom hele sesongen. Sesongkort får egen billettluke. Slik unngår du lange køer. Du trenger ikke være på plass i timesvis på forhånd for sikre deg en plass, men du må møte minimum 20 minutter før kampstart.
Ubenyttede plasser vil etter dette selges som frie billetter. Derfor må du gi beskjed dagen før til kontor@haldentopp.noeller SMS/ringe til 480 36 306 / 909 94 804 ved for sen ankomst slik at plassen ikke blir solgt. Sesongkortet gjelder hele sesongen inkludert sluttspillet – totalt helt opptil 17 kamper.
Sesongkortet gjelder ikke cupkamper og gjelder kun for den som eier kortet.
Kjøp ved inngangen på kamp, på Bryggerhuset Syd på Torget eller send mail til kontor@haldentopp.no.
Sesongkortet koster kr 1500,-.