Fantastisk start på eliteserien – Halden

Fantastisk start på eliteserien

Eliteserien kunne ikke startet bedre enn den gjorde, en sterk 26-24 seier over Nøtterøy er fasiten etter den første eliteseriekampen for herrer noensinne i Halden.

Av: Daniel Austerheim

Jonas Wille var klar på møtet før matchen at dette øyeblikket skulle nytes, og at gutta skulle vise publikum at dette har de virkelig lyst til. Dette har de jobbet for så lenge, og nå skulle de gi alt får å videreføre sine mål. De var underdogs, og de var dømt rett ned av samtlige «eksperter». De hadde ingenting å tape, og foran en fullsatt Remmen hallen imponerte HTH fra start.

– Vi spiller en nærmest perfekt første omgang, hvor alt stemmer og vi har flyt i alle faser av spillet. Etter pause virker vi litt stressa og roter en del, men det er fantastisk deilig at vi har den lagmoralen og holder ledelsen inn til siste stund. Deilig med en første seier, konkluderer Jonas.

Foran et feststemt hjemme publikum imponerte Halden stort og spilte til tider ut bortelaget fra Tønsberg, og ledet 13-7 til pause.

– Godt å komme i gang

Spesielt våre 4 dansker hadde en strålende kamp i dag, Rasmus Carlsen som styrte spillet og scoret flere viktige mål, Lars som i hele kampen var en stor trussel for motstanderene i form av tunge skudd fra bakposisjon, Rasmus Bech som gjør viktige redninger mot slutten av kampe og ikke minst Jesper som virkelig visste seg frem i andre omgang da det gjaldt som mest.

– Det var utrolig gøy å spille i dag, og følte jeg fikk vist meg frem for Halden-publikummet. En veldig viktig seier, som gjør at vi har en god følelse inn mot resten av sesongen. Vi trøbler litt i andre omgang, men jeg syntes det er sterkt vi holder sammen helt til signalet gikk. Vi skal være veldig fornøyd i dag, forteller en blid Jesper Poulsen.

Gledelig var det også å se at Andreas Folkstrand var tilbake og bidro med mye positivt, det kan også nevnes at Mads Fredriksen ble utvist etter tre utvisninger. Neste kamp er det topplaget Haslum som står på andre banehalvdel, og det er det viktig å ha en seier i baggen.

Michael Thon og HTH slo Nøtterøy onsdag kveld.
Begge foto: HPWille Foto