Ulvene er klare – Halden
Mads Fredriksen ønsker å fylle Remmenhallen.

Ulvene er klare

Onsdag kveld starter eventyret for Halden Topphåndball, laget spiller sin første kamp i eliteserien noensinne.  

Av: Daniel Austerheim

Nøtterøy står på andre banehalvdel, laget som hindret HTH å rykke opp til den øverste divisjonen for to sesonger siden. Et av lagene som Halden kommer til å kjempe med på nedre halvdel av tabellen, og et lag som det absolutt er muligheter for å slå. Kan gutta våre oppnå et like godt resultat som jentene gjorde på søndag, med en like god start senkes skuldrene og selvtilliten kommer smygende.

– Vi er klar for krig, for dette kommer til å bli en brutal kamp fra start til slutt. Jeg husker godt fra kvalikkampene vi spilte at Nøtterøy er et fysisk sterkt lag, som er gode i forsvar. Det er viktig at vi er skjerpa, har flyt fremover og er knalltøffe bakover, forteller hærfører Mads Fredriksen.

For Halden Topphåndball har vist ved flere anledninger at de holder elitenivået, og på sitt beste kan hamle opp med samtlige lag i serien.  Det skal bli spennende å se hvordan gutta takler den første kampen i eliteserien, og om de kan holde hele kampen ut.

– Forsvaret blir nøkkelen

Trener Jonas Wille ser frem mot morgendagens kamp, og er meget opptatt av at laget gjør en god figur. Denne kampen former mye av hvordan den kommende sesongen skal bli, med tanke på at dette er et lag som er absolutt mulig å slå.

– Nøtterøy har et godt forsvar som vi må prøve trenge i gjennom, og vi har selv fokusert mye på forsvaret de siste dagene før match. Vi vet også at de er veldig gode i kontringsspillet og ankomsten spesielt, så vi må være på hele matchen. Det vil bli en tøff match, sier Jonas.

Til morgendagens kamp er både Andreas «Folke» Folkstrand og Jesper Poulsen klare for spill, men Emil Södergran er dessverre ikke helt frisk enda og håper å være klar din neste match mot Haslum.

Ønsker fullsatt tribune

For at ulvene skal prestere maksimalt ønsker de fullt trøkk fra publikum, og håper å så mange som mulig kommer og støtter laget. Mads Fredriksen har følgende ord å komme med:

– Kom i hallen og ta med alle du kjenner. Dra med deg grytelokk og kubjeller så blir det mye lyd!

Kampstart i morgen er 19.00, kom og støtt ulveflokken i historiens første eliteseriekamp i herrehåndball i Halden.