HTH-kickoff på Tista – Halden

HTH-kickoff på Tista

Håndballsesongen kastes i gang om få dager, og HTH inviterer til HTH-kickoff lørdag. 

Av: Daniel Austerheim

Halden Topphåndball og Tista senter arrangerer Kickoff lørdag 6. september klokken 13.00, det blir presentasjon av årets spillerstall, og spillerne viser frem mote fra Høyer. Michael Thon har følgende å si angående det som skjer i morgen:

– Moteshowet kommer nok til å bli flaut, men det er jo en fin anledning til å få folk i Halden til å se oss gutta på laget i en annen setting enn på banen. Det er viktig at vi får blåst opp håndballen litt i byen så flere får øynene opp for hva som skjer i «håndballbyen» Halden!

Så hvis du ønsker å bli bedre kjent med våre gutter, ta deg en tur på Tista senteret da vel? Det blir også salg av sesongkort, vel møtt!