– Det var helt sinnsykt – Halden
Foto: HPWille Foto

– Det var helt sinnsykt

Det er ordene Jonas Berggraf Olsen klarte å sette på opplevelsen hadde satt igjen med etter å ha vært deltakende for Norges U-landslag i håndball under Ungdoms-OL i Kina.

Av: Daniel Austerheim                                                                                               Foto: HPWille Foto

16.-18. august ble det avviklet Ungdoms-Ol i Kina. Ungdomslekene i Nanjing er et stort arrangement med 28 idretter og over 3500 deltakere fra alle verdensdeler. Ungdoms-OL er for mange unge utøvere det første møtet med den olympiske bevegelse og store internasjonale mesterskap. Der Norge stilte med hele 31 utøvere, fordelt på 12 idretter. Blant de fant vi vår egen Jonas Berggraf Olsen, født 1996, som var med i U-landslagstroppen til Norge.

– Det er det desidert største jeg har vært med på, det å få medalje i et OL er enorm stort. Det var surt å tape for Slovenia i semifinalen, men det at vi vant bronsefinalen dagen etter var veldig gøy, forteller en svært lykkelig Jonas.

For Norge gjorde en god turnering, og klarte å få med seg en medalje i bagasjen hjem til Norge.

Masse motivasjon

Med en bragd som dette kan Jonas ta med seg selvtillit inn mot en ny sesong i HTH-drakta og på spørsmålet om hva dette gir han inn mot en ny sesong svarer han dette:

– Masse inspirasjon og ikke minst motivasjon.

HTH gratulerer deg Jonas med en strålende prestasjon, og håper å se deg fortsette utvikling som du har hatt de siste årene.