Bronsefinale tross tap – Halden

Bronsefinale tross tap

Lørdag formiddag spilte Halden Topphåndball sin andre kamp under Grimsrud Cup og motstander var fjorårets cupmester Fyllingen Bergen.

Av: Daniel Austerheim

Etter en strålende første omgang mot Bækkelaget i går hadde gutta troen på en god kamp mot Fyllingen, og med seier hadde vi endt i en finale. Det var et svakt HTH-lag som lå tidlig under med 5-6 mål, og virket slitne i første omgang. Det gikk langsomt i angrep og gutta hang ikke sammen i forsvar.

– I dag var det veldig dårlig, spesielt første omgangen vår er helt forferdelig. Det smalt greit i garderoben i pausen, det kan jeg bekrefte. Det som er positivt med kampen er at vi hever oss mye i andre omgang, men vi er ikke der vi skal være. En dårlig kamp av oss, forteller Michael Thon som igjen gjorde en god kamp på venstrevingen.

Halden Topphåndball tapte til slutt 30-23, og Fyllingens Eivind Tangen ble kåret til banens beste.