Poengdeling i første kamp – Halden

Poengdeling i første kamp

Halden Topphåndball spilte sin første kamp under Grimsrud Cup fredag, og motstander var Bækkelaget.

Av: Daniel Austerheim                                                                                               Arkivfoto: HPWille Foto

HTH starter fantastisk og hadde en 6-2 ledelse tidlig i oppgjøret, og så seg aldri tilbake. Stillingen til pause var hele 19-11 og alt gikk på skinner, men etter hvilen virket innstillingen å være en helt annen. De første 5-6 minuttene virket gutta «mette» og intensitet i både forsvar og angrep sank betraktlig. Plutselig var Bækkelaget helt opp i ryggen, og utliknet stillingen til 23-23 når det sto igjen 10.minutter på klokka. Ingen av lagene klarte å avgjøre kampen i de siste sekunende, og oppgjøret endte til slutt 26-26.

– Jeg syntes vi gjør en utrolig bra første omgang der vi har bra kontroll på motstanderen, men etter pause stopper det helt. Både i forsvar og angrep sliter vi og energi går litt ut av laget som er helt uakseptabelt, oppsummerer en småskuffet Lars Jacobsen som gjorde en strålende kamp for HTH.

«Folke» ut med skade

10.minutter ut i andre omgang tråkket Andreas Folkstrand kraftig over og måtte av banen.

– Jeg har aldri hatt så vondt før, det kan være en veldig drøy overtråkk eller i verste fall et brudd. Vi får se, men jeg kan ikke svare på hvor stor skaden er akkurat nå, forteller en tydelig preget «Folke».

Johannes Hippe ble kåret til banens beste.