– Vi stiller med det beste vi har – Halden
Foto: Tore Guriby

– Vi stiller med det beste vi har

Det er beskjeden fra eliteseriens største profil, Erlend Mamelund.

Av: Daniel Austerheim

I morgen starter Grimsrud Cup – Norges beste eliteturnering. Der lag som Haslum, Elverum og Alingsås kommer til Remmenhallen for å spille håndball. Haslum ble seriemestere i fjor, og den store spilleren var Erlend Mamelund.

– Vi gleder oss veldig til å komme til Halden, og ser fram mot turneringen. Champions League-kvaliken nærmer seg, så dette er en god gjennomkjøring. Grimsrud Cup blir en viktig turnering i og med at alle de beste lagene er med, og vi får ordentlig bra matching. Vi stiller med det beste laget vi kan, sier Mamelund.

Spennende med Halden

Foran forrige sesong mistet Haslum flere av sine nøkkelspillere, men klarte likevel å vinne eliteserien forrige sesong. Mamelund presiserer at målet fortsatt er å være i toppen, fordi de har fått inn både en god strekspiller og en strålende back i Joakim Patriksson.

– Det er veldig bra at Østfold har fått opp et lag på herresiden, og spesielt fra Halden. Jonas har gjort en god jobb, og det blir spennende å følge HTH. Jeg har hørt rykter om at de har en god keeper, og en veldig god midtback i Rasmus Carlsen. Så det skal bli gøy å se, forteller Erlend.

Han melder at han desverrre ikke skal spille i helgen grunnet en skade i ribbein som han fikk forrige helg, og har for store smerter til å kunne spille. Men han skal være i hallen under alle kamper, og skal kaste glans over arragementet.

Erlend Mamelund har også en liten hilsen til Halden-publikummet:

«Vi gleder oss veldig til å komme til Halden, og har hørt at det er bra trøkk i hallen på kampene. Så vi satser på at det trøkket kommer i helga, og at det kommer masse folk å ser på. Fortsett å støtt laget deres, fordi det er spennende det som skjer i Halden for tiden. Jeg tror og håper at Halden holder seg i år og mange sesonger fremover, vi ses i hallen»  –Erlend Mamelund