Generalsponsor Grimsrud – Halden

Generalsponsor Grimsrud

Selskapet har sin etablering med røtter tilbake til 1957, da Leif Grimsrud startet som maskinentreprenør sammen med sin bror Erling. Selskapets navn var da Br. Grimsrud As.

Av: Daniel Austerheim

Grimsrud er totalentreprenører innen maskinentreprenør-, grunn- og anleggsarbeider på Østlandet og i Västra Götaland. Vi utfører alle typer grunn og anleggsoppdrag, og har egen sjøentreprenøravdeling, Kystmiljø. Selskapet har samlet ca. 220 ansatte, hvor ca. 50 er i Sverige. Omsetningen i 2013 var samlet ca. 550 millioner. Selskapets navn var da Br. Grimsrud As. I 1981 skilte brødrene lag. Leif Grimsrud etablerte da selskapet Leif Grimsrud As.

Hvorfor sponser dere HTH?

– Vi sponser HTH fordi de hevder seg i toppen, og setter Halden positivt på kartet. I flere år har klubben jobbet målbevisst og kan vise til gode resultater. Det medfører god profilering for Grimsrud. Det er ofte bred mediedekning og Grimsrud er godt synlig på skilter og drakter. Grimsrud ønsker å gi honnør ved slik langsiktig engasjement som kommer Haldenserne til gode.

Hvilke spillere har dere lagt merke til på HTH?

– Det er kommet nye spillere inn i troppen og de må tilpasse/utvikle seg med laget. Så et samlet kollektivet som fungerer i angrep og forsvar blir avgjørende. Hvis vi skal trekke frem enkeltspillere har vi forventninger til bakspiller Rasmus Carlsen. Han dominerte i angrepet i forrige sesong, han blir veldig sentral brikke for HTH i år også. Samtidig er det viktig med bredde i troppen. Viktig at nykommer Lars Jacobsen i sin bakspiller posisjon tar for seg i angrep og forsvar. Strekspiller Andreas Folkstrand blir viktig. Keeper Rasmus Beck blir viktig i år også. Han kan bli avgjørende for HTH og må ha en høy redningsprosent i mange kamper. Oppsummert så har vi høye forventninger til laget og enkeltspillere i kommende sesong. Vi tror at en god lagmoral og stor innsatsvilje fra alle på laget blir viktige faktorer for å lykkes.

Hvordan tror dere det går i årets sesong for HTH?

– Vi tror det blir tøffere, men tror og håper at de vil klare seg i eliteserien. Trener Jonas Wille har vist i flere år at han er rett mann til å lede laget.

Hvorfor er Grimsrud cup viktig for dere?

– Morsomt arrangement som setter Halden på kartet. Vi er opptatt av god omdømmebygging av Halden, og dette bidrar til det. Det er også hyggelig og knytte firmanavn vårt til dette da mange av Haldens beboere vil få en fin helg med mange gode opplevelser.

Hvilke forhåpninger har dere rundt årets Grimsrud cup – som omtales som Norges beste eliteturnering?

– Håper på bra publikum oppslutning, og god pressedekning, og at gjesteklubbene trives på en flott gjennomført turnering.

Emil, Michael og Rasmus på arbeidsplassen til Grimsrud.
Foto: HPWille Foto