Bra gjennomkjøring – Halden

Bra gjennomkjøring

Fredag kveld spilte Halden Topphåndball en ny treningskamp mot St. Hallvard i Tistedalshallen.

Av: Daniel Austerheim

Kampen skulle benyttes som trening i det nye forsvarssystemet 3-2-1 og resultatet var ikke det viktigste under dagens kamp. Gutta hadde en strålende første omgang, men etter pause gikk tempoet ned og våre menn virket «fornøyde». Etter en timeout midtveis i omgangen økte tempoet og intesiteten, og Halden kontrollerte inn en 32-24 seier.

– Jeg syntes vi skal være fornøyde med det vi presterer idag, og forsvarsmessig er vi overraskende gode i det nye 3-2-1 systemet. Det jeg ikke liker er at vi stopper litt opp i andre omgang, det er uakseptabelt og står ikke i stil med HTH-kulturen. Emil (Södergran) gjør en god kamp, forklarer Jonas Wille.

– Godkjent

Rasmus Carlsen gjorde igjen en god kamp for HTH, og er tilfreds med det laget presterer spesielt i forsvar.

– Vi gjør en meget god første omgang der energien og «trøkket» er på topp i forsvar og angrep, men det daler litt i andre. Det som er bra er at vi henter oss inn igjen de siste 10. minuttene, men de første 15-20 av andre omgang er ikke godt nok. Ballen går for tregt i angrep og forsvaret stemmer ikke helt, men vi har bare trent på 3-2-1 forsvaret i én uke så det var absolutt godkjent, forteller en oppmuntret Rasmus.

Emil gjør en god kamp, Lars viser fram en strålende skuddarm og Eivind viser en rå innstilling. Jesper Poulsen er ute med en skulderskade som han fikk under trening denne uka, og satser på å være tilbake før Grimsrud Cup.

Emil Södergran gjorde en strålende kamp for HTH.
Begge foto: HPWille Foto