Ny håndballhelg – Halden

Ny håndballhelg

Halden Topphåndball skal de neste fire dagene spille tre kamper mot St. Hallvard, Falk og Kroppskultur.

Av: Daniel Austerheim

Etter en suksessfull turnering forrige helg skal HTH ut i nye treningskamper denne helgen også, denne gangen er det to norske 1. divisjonslag og et svensk 1. divisjonslag som står på menyen. Det blir en ny utfordring for det nyopprykkede eliteserielaget som kun måtte eliteserielag forrige helg, men trener Jonas Wille syntes ikke at det skal bety at det blir noe lettere for gutta.

– Jeg vet ikke så mye om Kroppskultur, men Falk og St. Hallvard er begge topplag i første divisjon. Så vi må absolutt ikke tro at dette blir enkel, for de har fått inn flere gode forsterkninger.

Fokus på nytt forsvarssystem

– Vi prøver et helt nytt forsvarssystem i helgen, 3-2-1 forsvaret skal terpes og da er det lurt vi gjør det mot lag vi ikke skal møte i serien. Resultat har ikke så mye å si i disse kampene, men vi vil jo vinne kampene vi stiller opp i.

I oppgjøret mot Falk skal da først være en fellestrening hvor lagene spiller forsvar/angrep mot hverandre, før det blir arrangert en treningskamp mellom lagene.

Første kamp er i morgen mot St. Hallvard i Tistedalshallen, søndag mot Falk i Tindlundshallen og mandag i Uddevalla borte mot Kroppskultur.

Emil Södergran og HTH skal spille nye kamper i helga.
Begge foto: HPWille Foto