Klare for Skjærgårdslekene – Halden
Foto: HPWille Foto

Klare for Skjærgårdslekene

Til helgen er det klart for Skjærgårdslekene og gutta er forberedt på å møte på god motstand fra eliteserielag som bl.a Runar og Drammen.

Av: Daniel Austerheim

Dette er den andre turneringen under oppkjøringsperioden for Jonas Willes menn, og benyttes også som en mulighet for spillere og støtteapparat til å bli bedre kjent både på og utenfor banen. Halden Topphåndballs nye strekspiller Eivind Berg slutter seg også til troppen når turneringen kastes i gang fredag kveld.

– Alle får prøve seg 

Hovedtrener Jonas Wille ser etter flere svar og trekker spesielt frem angrepsspillet som den største prioriteringen.

– Vi ønsker først og fremst å komme et steg videre med de angrepssystemene vi har jobbet med hittil og å få trigga kontringsinnstinktet i laget. Vi ønsker også at alle spillere skal få skal få prøvd seg i denne cupen.

Jonas legger også vekt på at gode vaner og  HTH – kulturen skal innarbeides, og forteller at resultatene kommer litt i andre rekke i denne turneringen.

Utvikle kollektivet

En av årets nykommere er den danske bakspilleren Jesper Overgaard Poulsen og han kan fortelle at han personlig gleder seg til å få flere kamper i beina.

– Prestasjonsmessig mener jeg målet for oss skal være å tenke på vår egen prestasjon og ikke tenke så mye på hva som står på måltavlen til slutt. Det vi som lag skal oppnå med Skjærgårdslekene vil jeg si er å utvikle kollektivet og lære å kjenne hverandre som både personer og spillere.

Halden Topphåndball starter sin turnering fredag 19.50 mot Drammen i Nøtterøyhallen, og resultatet fra kampen kan du se i linken under.

http://www.haldentopp.no/resultater-fra-skjaergardslekene/

 

Jesper Poulsen er klar for turnering.
Alle foto: HPWille Foto