Nå gjelder det – Halden

Nå gjelder det

Rasmus Carlsen har virkelig vist seg frem i årets sesong og har ledet an til det som nå ligger an til å bli tidenes begivenhet. Laget og deres støtteapparat er godt innlosjert i Trondheim og lader i dette øyeblikk opp til årets viktigste kamp.

Ingen hadde vel ventet en slik thriller som det årets 1. divisjon skulle vise seg å bli!

Kolstad gikk på en lei smell forrige helg og maner hele Trondheim til innsats for å hjelpe gutta deres frem til seier i morgen i Fort Huseby. Vi har riktignok stort press på oss men vi tør påstå at Kolstadgutta bør føle det mer på kroppen, for med tap i morgen er de nemlig uten sjanse for opprykk. Vi derimot er klare for opprykk med seier i morgen noe vi absolutt har trua på.

Kl 1800 braker det løs og begge parter forventer en meget tøff kamp. Kolstad har bedt folk om å komme tidlig for de regner med stinn brakke. Vi får bare oppfordre våre egne supportere som er i Trondheim og skal se kampen om det samme.

Kolstad streamer kampen og den kan da følges via denne linken. Thon hotell åpner dørene og sender streamingen direkte, vel møtt til dere som ønsker å samles for å se den der.
Eventuelt så kan den også følges både via HA eller RadioPrime som begge er til stede under kampen.

Ønsk gjerne gutta lykke til kommetarfeltet.