Julehilsen 2013 – Halden

Julehilsen 2013

HEI ALLE HÅNDBALLVENNER.

En halv sesong er gjennomført og fremdeles ser det bra ut med en 3. plass på tabellen. Noen nedturer i den senere tid har det blitt. Men jeg regner med at noen dager fri vil gi ny energi til slitne spillere. Mange fantastiske og spennende håndballkamper har det ihvertfall vært og vi ser frem i mot flere. Er også imponert over dere som har spilt i 2. divisjon og på samarbeidslaget G18, en formidabel innsats har ført til meget gode resultater på de arenaene.

Det er et stort apparat som må til for å kunne drive en klubb som Halden Topphåndball. Mange frivillige er i sving  hele tiden med ulike arbeidsoppgaver. Arrangementene våre blir arrangert av fantastiske bidragsytere. Markedsavdelingen jobber kontinuerlig med å få lagt et økonomisk grunnlag for i det hele tatt å kunne drive klubben. Jonas, vår hovedtrener gjør en fantastisk jobb og er en viktig ressurs på flere områder i klubben. Vår økonomiavdeling består av seriøse og arbeidsomme mennesker som også legger ned masse av sin fritid i klubben. Våre trofaste oppmenn passer på at gutta får hjelp under trening  og kamper. Styret jobber målrettet for å utvikle og gjøre klubben best mulig .

Til sist vil jeg få si tusen takk til alle våre sponsorer, samarbeidspartnere og alle dere trofaste supportere som møter opp på våre kamper.
Jeg vil også få lov til å takke for at jeg får lov til å være en del av denne fantastiske klubben.
Ønsker dere alle en riktig GOD JUL og ET FANTASTISK GODT HÅNDBALL-ÅR.

Masse juleklemmer fra sydligere breddegrader
Leder Siri Rugaas