Back on track – Halden

Back on track

HTH signerte i våres en for de fleste ukjent Dansk 20 åring som erstatter etter veteranen Sindre Walstad. Rasmus har vist gjennom flere kamper at han holder ett meget godt nivå. Dette fikk ikke minst dagens vertskap virkelig merke i dag. Når i tillegg forsvaret gjør en skikkelig jobb blir det vel tøft å få satt inn ballen bak Bech.

St. Hallvard klarer kun å overliste vår sisteskanse 15 ganger i løpet av 60 minutter. Et tamt hjemmepublikum ble om mulig enda mer stille utover i kampen når luken til våre gutter ble større og større. De var flere ganger helt gjennom vårt forsvar og trengte bare omsette 100%sjansen i mål. Men det var før de ble kjent med vår keeperkjempe, han ble fullt fortjent kåret til banens beste for i dag stod han som en levende vegg.

Vi som følger HTH i tykt og tynt ble helt satt ut da Rasmus Carlsen måtte forlate banen med tommelen i en vinkel som virket noe uvanlig. Jørgen fikk den på plass men Rasmus ble kort tid etter sendt til legevakten for å få sjekket tommelen nærmere og sy ett par sting. Men i dagens kamp stod som kjent vår andre Rasmus frem og fikk god hjelp av resterende som kriget hjemmelaget i stykker.

Til pause står det fattige 8-11 på tavla, men vi er godt i føringen. I andre omgang scorer vi 10 mens hjemmelaget kun nettet 7 ganger. Vi vinner dermed en viktig kamp og er tilbake på vinnersporet. Neste helg er det nok en bortekamp, da reiser gutta ove rfjellet og skal møte Haugaland.