Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Ulvene tok et sterkt poeng på bortebane mot Runar Sandefjord

Jan Thomas Laurizen gir følgende analyse av kampen:

«Vi gjør en god kamp mot Runar, jeg syns det er sterkt av oss å få med oss poeng fra et meget godt Runar lag. De har enda ikke avgitt poeng her i Runarhallen i årets sesong, så i dag viser vi at vi kan ta poeng borte mot lag i toppen av Rema 1000 ligaen.

Gutta viser en veldig sterk moral og vinnervilje noe som gjør at vi kriger hele veien og har troen på seier. Hele første omgang henger vi godt med og er også i føring. Vi står ok bakover og får løpt og presset de i kontringspillet vårt, i store deler av omgangen. I andre omgang tetter begge lag til i forsvar, og til tider syns jeg vi sliter med å lage mål fremover. I denne perioden redder også Christensen i Runamålet mange klare sjanser og gjør det vanskelig for oss.

Heldigvis for oss fungerer forsvaret vårt meget bra i andre omgang og Stenersen står meget bra og blir kåret til BB noe som gjør at vi holder Runar nede på 24 mål. I sluttsekundene kunne det gått begge veier, føler vi også har muligheten til å ta to poeng men slik det utartet seg er jeg fornøyd med uavgjort. Som nevnt tidligere syns jeg det er en deilig moral i gutta og laginnsatsen gjør at vi tar med oss poeng fra en tøff bortebane.«

Av: Halden Topphåndball