Nøtterøy Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Nøtterøy Håndball-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Helsprekk av Ulvene i andre omgang og poengene glapp!

Halden startet med stor autoritet og god skyting i Nøtterøyhallen og ledet 3-0 etter 3 minutter før hjemmelaget fikk orden i rekkene. Ulvene scoret på sine 5 første skudd og var skikkelig skjerpet i angrep. Morten Nergård reddet de 3 første skuddene fra Nøtterøys gode skyttere og det hele så greit ut. Så begynte det å kladde litt med tekniske feil og litt dårligere skyting. Heldigvis tok ikke hjemmelaget vare på sjansene sine der de bommet på mål eller satte skuddene i tverrliggeren flere ganger. Ulvene kjente ikke sin besøkelsestid og fikk ikke større ledelse enn 2-3 mål. De førte kampen, men hadde mistet litt av den autoriteten de hadde innledningsvis og ga Nøtterøy for mye plass. Pauseresultatet var 14-16 til Halden.

Andre omgang startet helt elendig for Halden. Hjemmelaget scoret 4 mål på 4 minutter uten at Ulvene fant veien til nettmaskene. Ex Haldenkeeper Dragan spilte strålende og var en periode oppe i en redningsprosent på 50! Halden på sin side hadde ikke en eneste redning før det var gått 20 minutter av omgangen. Da lå Halden under 30-25 og selv om Morten Nergård fikk noen redninger og Halden satte inn en sluttspurt, så holdt det ikke denne gangen. Gjestene hadde mest å by på i dag, vant fortjent 33-30 og innkasserte sine første poeng i serien.

Halden visste at Nøtterøy hadde gode skyttere og at de har scoret over 30 mål i snitt på sine kamper. Det var altså i forsvar kampen måtte vinnes. Det funka ikke. De siste 45 minuttene tapte Ulvene for mange dueller og fikk hverken presset skytterne tilstrekkelig eller tak i strek. I angrep var det mye å glede seg over, særlig i første omgang, med tålmodig spill og god samhandling, men dessverre for dårlig skyting bortsett fra de første 15 minuttene.

Jonas Jensen var god kampen gjennom med 7 spillemål og mange assists og Morten L ble toppscorer med 9 mål. Joshua var også på hugget med 4 mål og mange assist til Morten på kant. Hannes ble godt pakket inn og fikk lite til. Truls la ned mye innsats både i forsvar og angrep, men manglet litt på å få uttelling. Mounir ble lite spilt opp på kant og ble litt borte i dag. Jørgen spilte ikke så mye, men var feilfri i skytinga med 3 mål.

Mål: Morten L 9/15, Jonas J 7/10, Joshua 4/6, Jørgen 3/3, Truls 2/3, Mounir 2/4, Mads 2/4, Hannes 1/3

Topp tre

1. Jonas Jensen
  2. Morten Linder
  3. Joshua og Truls

Det holdt ikke til poeng i dag, Jan Thomas. En skikkelig sprekk i starten av 2. omgang senket oss, men det var vel også en del ting de siste 15 min i første omgang som ikke satt som det skulle. Hvordan vurderer du kampen?

Ja, syns vi har god kontroll på kampen i første omgang. Angrepsmessig spiller vi meget bra, har flyt og finner de gode sjansene. Bakover slipper vi litt mange skudd til å være helt fornøyd. Hvorfor vi mister grepet på kampen i andre omgang skyldes nok at vi fortsetter å slippe like mye skudd, samtidig som vi tar dårlige sjanser fremover på banen og misser mange 100% sjanser. Dragan står veldig godt, vi havner fort bak i målprotokollen og i hele andre omgang blir vi jagende og