Solid ulveseier – Halden
Trym var konge mot Runar

Solid ulveseier

Det ble en solid seier for Ulvene i kvartfinalen i NM

Et heltent hjemmelag var på jobb fra start og ga full gass foran 380 tilskuere i Remmenhallen.

Forsvarsmessig var Ulvene litt flate i midten og slapp gjennom en del skudd fra bakken. I tillegg var Runar gode på innspill til strek og utspill til ving. Likevel holdt Halden greit følge anført av en strålende opplagt Trym som dunket inn mektige skudd gang på gang. Ulvene hadde litt trøbbel med å overliste Runars keeper som bl.a. reddet flere 100 % sjanser, men hjemmelaget tok over initiativet inn mot pause og ledet 16-15.

I garderoben hadde noen åpenbart snakket om forsvarsspillet og Kristoffer kom inn og spilte offensivt og aggressivt i midtforsvaret. Det skapte god dynamikk og trygghet og resten av forsvaret satt plutselig som et skudd. Etter 24 minutter hadde Runar scoret kun 6 ganger og da var Ulvene allerede 8 mål foran og kampen var avgjort. Jan Thomas sendte etter hvert innpå alle ungguttene som storkoste seg og scoret i tur og orden.

Trym var helt konge i dag: 9 mål på 12 skudd, knallsterk i forsvar, mange assist og ikke en gang et gult kort(!) i løpet av kampen. Han sto på banen i 60 minutter og dette må være hans beste kamp i Haldentrøya. August spilte meget bra i forsvar og kontret inn to mål i første omgang da det buttet litt i angrep. Etter litt rot med skuddbom og tekniske feil kom William skikkelig i siget etter hvert og var viktig da Ulvene dro ifra i 2. omgang. Mitro sløste litt med skudda i første, men ble langt mer treffsikker etter pause. Mounir var feilfri og Rasmus var som vanlig god begge veier. Bertram hadde en god dag i mål, men slet litt på kantskudd og langskudd det meste av kampen. Derimot var han strålende på nærskudd og flere spektakulære redninger løftet taket i Remmenhallen

Flott gjennomført kamp Jan Thomas – dette smakte!

Takk, ja det var en deilig seier!! Syns vi starter godt og solid egentlig. Vi vil være tette i midten, og få avslutningene utover i banen. Noe vi lykkes med. Sliter litt med linjen i første omgang. I andre kommer Henriksen inn og ødelegger rytmen til Runar veldig med å være litt mer offensivt. Bertram står godt og vi får de kontringene vi ønsker. Framover styrer Trym meget godt opp og er veldig skarp selv. Mitrovich gjør også en meget god kamp og alle gutta som kommer inn gjør en strålende jobb. En veldig deilig lagseier

Gratulerer med en aldeles strålende match Trym!

Tusen takk! Veldig deilig med seier og en skikkelig lagseier sådan. Syns samtlige av guttane leverer!!