Halden Topphåndball-Nøtterøy Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Halden

Etter en bedrøvelig forestilling mot Kolstad har Ulvene litt kniven på strupen med tanke på sluttspillet når de nå er på 7. plass på tabellen.

Halden fikk bank med tre mål i bortekampen mot Nøtterøy i september og må virkelig opp i ringene for å ta revansje.

Angrepsspillet til Ulvene har gjennomgående vært bra den siste tiden, men det har haltet i forsvar. Laget har tidligere vist seg som et skikkelig godt forsvarslag og nå gjelder det å finne tilbake til det, samtidig som tæl og innsats må opp flere hakk.

Dessverre kan ikke bunkersen fylles med gode hjemmesupportere denne gang, men Remmen er likevel vår lekegrind og der er vi gode.

Vi spør assistenttrener Sigvald om status og tanker dagen etter Kolstad-kampen og tiden inn mot Nøtterøy-kampen:

«Det er dagen derpå Sigvald, men vi kan anta at revansjelysten er ekstrem inn mot neste kamp. Er gutta klare til å fikse forsvaret etter tre rufsete omganger før Boysen lader børsa lørdag?»

«Tja, hva skal man si etter dagens kamp mot Kolstad.. Man er mest av alt frustrert, men det må være borte til i morgen igjen. «Ny ball» som det sies. Ting skal bare ikke krisemaksimeres selv om at man har vært rufsete bakover i 3 av de 4 siste omgangene vi har spilt. Andre omgangen mot Kristiansand var god og dro oss inn i kampen. Vi har spilt mange gode kamper bakover og det gjelder å finne tilbake til det enkle. Unngå for mye tenking og få mer handling og råskap inn i duellspillet. Litt mer tydelighet på detaljene, så er vi der igjen. Jeg kan love deg at det vil være engasjement på gulvet på treningene inn mot Tønsberg Nøtterøy.

Laget som vi skal møte i bunkersen på lørdag er i veldig stigende form. De er ubeseiret i de 4 siste kampene, men det er vært å bemerke at 3 av disse kampene er spilt i Tønsberg. Uavgjort sist mot Nærbø, seier mot Kolstad og Sandefjord. I tillegg til en seier i Bergen på 29-28. seieren i Bergen er de eneste som de har plukket borte, vi er hjemme igjen i bunkersen. Det gir oss trygghet. Sist vi møttes tapte vi fortjent 33-31 etter å ha slitt med stoppe blant annet Kennie Boysen og få hull på Dragan Kondic som vi kjenner fra to sesonger i HTH drakta.

Kampen mot Tønsberg Nøtterøy vil bli lik som de to siste, et nytt lag med mye tyngde i backrekka. De spiller en veldig klassisk svensk flatt 6:0 forsvar og det er ikke så rart i og med at de har Robert Hedin på benken. Enkelt og greit så må være klare for å gå i krigen på lørdag. Arbeidshanskene på, lysten til å blø for drakta i 2×30 min Det laget som har mest å gi i forsvar og klarer å utnytte muligheten på kontra vil vinne denne kampen. Det skal være HTH!