Halden Topphåndball-Kristiansand Topphåndball – Halden

Halden Topphåndball-Kristiansand Topphåndball

Et revansjelystent Halden-lag er klare for å ta imot tabellnabo Kristiansand i Remmenhallen torsdag.

I det første oppgjøret mellom lagene i oktober i Kristiansand kom Ulvene tidlig på hæla med famlende angrepsspill og ujevnt forsvarsspill. KRS var oppe i en 8 måls-ledelse i 2. omgang, men Halden spurtet best og unngikk stortap. Det ble 32-28 til KRS og det hadde smakt med en 5 måls-seier i Remmenhallen nå, slik at vi har dem på innbyrdes oppgjør. Her blir det nemlig tett i serieavslutningen!

Sist var det mange tap i duellspill i forsvar og lite kollektivt angrepsspill som var Ulvenes problem. Nå gleder vi oss til nye takterJ

Assistenttrener Sigvald tenker sånn om kampen:

– Kampen som kommer mot KRS er viktig av flere årsaker. Bortekampen mot dem er en av de kampene jeg synes vi ikke har klart å komme opp på det nivået vi ønsker å være på. I tillegg er dette en av de kampene vi bør sikte oss inn på å vinne hvis vi skal til sluttspill. De tre andre gjenstående kampene er mot Kolstad og Drammen borte, mens vi avslutter grunnspillet hjemme mot BSK.
Den relativt nye Kristiansand-klubben er ressurssterk og har over flere sesonger rustet godt opp og har et økonomisk grunnlag som vi ikke er i nærheten av. Laget består av mange gode spillere i alle posisjoner, hvor rutinen hviler på skuldrene til Frigstad og den tidligere HTH-spilleren Victor Skillhammar. For vår del handler det om å stabilisere spillet i og med at vi har noen nye konstellasjoner som må spilles sammen. Game-planen blir å komme opp på samme nivået i forsvarsspillet som vi gjorde sist i perioder mot Elverum. Her vil det kreves massevis av tøffhet og mye fysikk fra vår side. Et av hovedfokusene i kampen blir å stoppe duellstyrken til Viktor, Frigstad og Mittun, samt tyngden til linjespilleren Sonn og Hoydal Klarer vi å holde nivået der vi ønsker bakover vil det gi oss mange muligheter i kontraspillet. Disse må vi ta vare på! Fremover skal vi gjenskape den samme tryggheten og tålmodigheten som vi kan ha når vi er i flytsonen. Vi må være veldig tydelige på hvordan vi ønsker å avslutte angrepene våre best mulig.

Vi skal være klare!

Håndball er best i hall. Vi sees i bunkersen.

Forza ulvene!

Av: Odd Petter Nilsen