Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Solid hjemmeseier til Ulvene i bunkersen!

Dette var kampen som var viktig å vinne og Ulvene tok virkelig vare på muligheten. Sånn skal det gjøres!

Gjestene hadde store problemer med å få ballen i mål innledningsvis. Første målet til Fjellhammer kom etter 8 minutter. Da hadde Ulvene laget tre mål. Morten Nergård tok alt og litt til og det var viktig. Forsvaret foran Morten var nemlig ganske tamme i første omgang og lot bakspillerne til Fjellhammer komme til enkle gjennombrudd og upressede skudd. I tillegg hadde gjestenes keeper en fantomomgang og reddet flere 100 %-sjanser fra våre vanligvis så sikre ving- og strekspillere. Fra en 11-7 ledelse 10 minutter før pause slapp Halden motstanderen inn i kampen igjen med ubesluttsomt og nølende spill både i forsvar og angrep. Fjellhammer var nemlig i ryggen på Ulvene til pause med 14-12 på tavla.

Ikke godt å si hva Jan Thomas snakket om i pausen, men Halden kom ut i hundre i 2. omgang. Mads, som også hadde en fin 1. omgang, scoret 3 kjappe mål de første 5 minuttene, Morten stengte buret og resten fulgte på. Det betydde en solid 19-13 ledelse, gjestene var rystet og gikk litt i oppløsning og kampen var egentlig avgjort. Midtforsvaret jobbet mye bedre og Fjellhammer fikk ikke de enkle målene lenger. Toke, Mads og Kasper var supereffektive og scoret 13 av 17 mål i omgangen og Morten lå en periode på 70 i redningsprosent. Fullstendig kongespill!

Mye bra skyting utover i kampen i dag og forsvarsspillet ble også av vanlig Ulve-klasse i 2. omgang. Laget begynner å finne seg sjøl og det meste går riktig vei. For første gang i serien har Halden Topphåndball positiv målforskjell også. Det lysner!!

Mål: Toke 9 (14), Mads 8 (10), Kasper L 5 (7), Casper E 4 (7), Trym 3 (5), Hannes 2 (3)

Topp 3

1. Morten
  2. Mads
  3. Toke

Flott kamp Mads og gratulerer med seieren! Hvordan var det å møte Fjellhammer?

-Tusind tak! Kjempe fornøjelse at møte Fjellhammer idag. Jeg synes vi spiller veldig bra, over 60 min. Bakover gjør vi det bra, Morten står rigtig godt. Så er Mounir og Trym gode til at sætte spiller op i angreb. Så kjempe fornøjelse!

Dette var solid Jan Thomas – Gratulerer!! Hva snakket dere om i pausen?

-Tusen takk!! Deilig seier Vi snakket om å roe litt ned, syns det var noe hektisk over det hele i første omgang. Vi snakket om å stå i soner og struktur bakover, noe vi til tider gjorde i første omgang og da var vi gode. Vi snakket om å være kloke og ha med hode i alt vi skulle gjøre i 2 omgang. Syns gutta gjør en bunnsolid omgang og viser en herlig moral og kriger helt til slutt alle mann.

Av: Odd Petter Nilsen