Halden Topphåndball-Falk Horten, Kvalifisering til REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Våryre Ulver knuste Falk

Etter nøyaktig 5 mnd. etter siste tellende kamp var det ingenting å utsette på hverken energi eller spilleglede hos hjemmelaget. De sprudlet allerede på oppvarmingen og var superklare til årets viktigste kamp. Og de startet i hundre og økte på gjennom 60 minutter. Falk hadde ingen mulighet til henge på og det var tydelig forskjell på elite og 1. divisjon i Remmenhallen.

Morten Nergaard startet med en dobbelredning og satte standarden. Falk holdt noenlunde tritt til 11-8 etter en kvarters spill og fikk noen enkle mål på Haldens venstreside i forsvar. Jan-Thomas justerte forvaret og satte inn Truls og Jonas Neve. Det ga umiddelbart resultat. Med full defensiv kontroll dro Ulvene kraftig fra og cruiset inn til et betryggende pauseresultat 21-12. Med den autoriteten Halden viste var da kampen i realiteten allerede avgjort.

Truls var skikkelig god i både forsvar og angrep og spilte sin beste kamp hittil i Halden-drakta. Det var solide saker. En annen som virkelig hadde dagen var Mads. Med 6 spillemål før pause, 4 målgivende assist, nydelige innspill og bunnsolid forsvarsspill var han Ulvenes bestemann. Moro!

Men i dag var egentlig alle Halden-gutta gode. To bomskudd og en teknisk feil i første omgang på hele laget er sjelden kost og vitner om selvtillit, rett tenning og god samhandling.

Toke ble på vanlig måte dagens toppscorer med 9 mål. Casper E scoret 3 og vartet i tillegg opp med flyverpasninger til kollega Kasper L og nydelig innspill til strek, August kriget inn 4 mål og sto som en påle i forsvar, Mounir er åpenbart kvitt skaden som hemmet ham før jul og var meget kvikk, solid og skuddsterk i kveld. Det lover godt for neste sesong.

Jan Thomas slapp til hele laget etter hvert og stort sett alle kom på scoringslista og fikk gode opplevelser i bunkersen. Jonas avløste Morten i mål og reddet bl.a. to straffer og en kontra.

Det svingte virkelig i Remmenhallen i kveld og et lite (men godt) publikum lagde skikkelig liv på tribunene og koste seg!

Nå gjelder det å nullstille til bortekampen mot Falk til søndag. Med den innstillingen og skjerpinga Ulvene viste i dag så skal dette gå veien. Hvis ikke må vi ta en siste kamp i Remmenhallen neste uke. Vi er klare for alt!

Moro med håndball igjen!!!!

Topp tre

1. Mads Jensen (mr. 100 %)
  2. Truls Grøtta (også mr. 100 %)
  3. Toke Schrøder

I dag var du god TrulsJ Dette var solid i alle spillets faser. Hva var du mest fornøyd med for egen del og for lagets del (bortsett fra en viktig seier, selvsagt)

«Takk for det! For min egen del var det godt å komme inn og bidra til at vi drar ifra, med godt forsvarsspill. For laget sin del så er vi fornøyd med at vi kan komme til gode sjanser hver gang vi holder ballen i gang i angrep. Forsvaret har vært forholdsvis solid hele sesongen, så vi var trygge på at vi kunne gjøre det tungt for Falk å gjøre mål. Men jobben er ikke ferdig enda, vi skal levere like godt på søndag!«

Av: Odd Petter Nilsen