Halden Topphåndball-Elverum, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Elverum, NM Senior Menn 1920 > Kamprapport

Tap i NM-semifinale, til tross for tapper innsats

Det var en fantastisk semifinaleramme i Remmenhallen med stappfulle tribuner og Haldensere klare for fest. Allerede under spillerpresentasjonen før kamp, fikk spillerne stående ovasjoner.

Kampen startet i et forrykende tempo, og var jevn og tøff. Kristoffer Henriksen la lista både forover og bakover, og var igjen Ulvenes beste spiller.

En 9 – 6 ledelse ble dessverre vanskelig å holde med for mange unødvendige utvisninger for hjemmelaget, og til pause sto det 14 – 16 i favør Elverum.

Ulvene pådro seg hele 3 utvisninger i 1. omgang. En periode tapte vi med 3 mål, og de to andre med 2 mål, altså 7 minusmål på totalt 6 minutter. Da blir det vanskelig å holde Norges beste håndballag bak seg i målprotokollen.

Andre omgang startet også tungt for Ulvene, og hjemmelaget var snart 5 mål på etterskudd. Men Ulvene ga seg aldri, og hjemmelaget hadde reelle muligheter til å komme skikkelig inn i kampen igjen i løpet av de siste 10 minuttene, men unøyaktighet og skuddbom satt en effektiv stopper for forsøket. Til slutt dro Elverum seieren i land med 32 – 29 seier i en fantastisk håndballfest.

Dagens topp tre liste blir litt annerledes denne gangen.

Topp tre

1. Publikum – Skapte en fantastisk stemning for spillere og medpublikum. Ga spillerne stående ovasjoner under innløp, heiet gjennom hele kampen, og ble i tillegg stående igjen etter kampen for å hylle spillerne. Fantastisk!
  2. Bertram Oblings redning på kontring – Vi tør utrope dette til årets redning i sesongen 2019/2020 allerede nå, den beste enkeltparaden fra en målvakt i Remmenhallen, og kanskje i Norge, noensinne. Kombinasjonen av smartness, akrobatikk og reaksjon skapte et øyeblikks magi.
  3. Sigvaldi Guðjónssons 18 mål på 21 skudd. En utrolig oppvisning i offensivt spill, skuddrepertoar og uttelling. Det var rett og slett en formidabel prestasjon som fortjener anerkjennelse uavhengig av hvilket lag man holdt med.

Vi sees til lørdag og Ulvenes første Europa Cup kamp. Ny historie skapes!