Halden Topphåndball-Drammen, Sluttspill REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Klart tap for Drammen i bunkersen

Ulvene var klar for kamp i dag på en helt annen måte enn i den første sluttspillkampen mot Drammen da de lå under 0-2 etter kun 1 minutt.

Begge lagene hadde vanskeligheter med å få ballen i mål, i hovedsak på grunn av 2 knallgode keepere. Halden ledet 2-1 etter 8 minutter. Drammen tok over ledelsen etter 10 minutter og ga den aldri fra seg. Ulvene hadde ganske god kontroll i etablert forsvar, men var litt på etterskudd og litt passive i kontradekkingen. Litt vanskeligere ble det for Halden da Drammen kjørte 7 mot 6 med kjappe vendinger i spillet. Da ble det strekk i laget og god plass til Drammens angripere. I tillegg var Aho en konstant trussel i duellspillet. Jonas Jensen var vår farligste mann i angrepet og Håvard og Jonas N var stødige i forsvar. Omgangens dominerende spiller var Morten Nergård som spilte sin siste kamp i Haldendrakten. Han reddet skudd fra alle posisjoner og vinkler og med en redningsprosent på 50 (!) var han avgjørende for at Halden hang noenlunde med inn til pause med en tremåls ledelse til Drammen – 10-13. Ulvene bommet på mer enn halvparten av skudda sine, slik som i første kamp mot Drammen, men hadde svært få tekniske feil som gjestene kunne utnytte til kontringsmål. En ganske god omgang av Ulvene altså!

Andre omgang startet superbra for hjemmelaget. Forsvaret var aggressivt, inspirert og hang sammen over hele linja. Det stressa Drammen og de gjorde feil som Ulvene utnyttet og omsatte i fine mål. Etter 4 minutter sto det 14-15 på resultattavla. Det var skikkelig kamp igjen og publikum koste seg.

Så satte Drammen opp farta og anført av Aho, Lillelien og keeper Kristiansen var de raskt oppe i en 9 måls ledelse i løpet av de neste 10 minuttene. Lufta gikk ettertrykkelig ut av hjemmelaget og kampen var avgjort. Drammen hadde god kontroll og vant fortjent omgangen med 8 mål og kampen med 11 mål.

Dette ble siste kampen for Halden denne sesongen, som har gitt mange positive opplevelser og der målsettingen om å være med i sluttspillet ble nådd. Det ble også siste kampen for flere av spillerne og de ble før kampen takket av med blomster fra klubben og applaus fra publikum.

Mål: Jonas J 5/10, Casper 4/6, Truls 3/6, Jonas N 2/3, Joshua 2/4, Mads 2/6, Kristian 1/1, Håvard 1/1, Morten 1/4

Redninger Morten 13/32 = 40 %

Topp tre:

1.       Morten Nergård

2.       Jonas Jensen

3.       Håvard og Truls

Drammen ble for gode for oss i dag Jan Thomas, men Halden er gode i nesten 40 minutter og langt bedre enn sist.