Halden Topphåndball-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Halden Topphåndball – Drammen 22-23 (11-11)

Surt ettmålstap for Ulvene

I dag gikk det skikkelig trått for hjemmelaget. Forsvaret sto godt fra start, men angrepet ble det ikke noe trøkk og fart over. Jan Thomas måtte ta time-out etter 13 minutter. Da hadde Halden kun scoret fire ganger på 10 forsøk og hatt flere tekniske feil. Drammen ledet da med tre mål og hadde litt flyt. Etter time-outen tettet Ulvene forsvaret enda bedre og fikk mer uttelling i angrep. De fikk kontakt med Drammen igjen og lagene fulgte hverandre til 11-11 til pause. Mitro og Rasmus startet kampen fint og scoret de fire første målene før Toke kom inn og scoret fire mål på straffer og langskudd. Forsvarsspillet var glimrende, men skytinga var ikke bra. Ulvene fortsatte sitt angrepsspill fra Elverum-kampen og ble gående litt mye på tvers. Da fikk Halden ikke de gode skuddsjansene og avslutningene ble presset utenfor mål eller i fanget på meget gode Kolstad Holm i Drammenmålet.

Andre omgang startet elendig for Ulvene. Drammen ledet 12-18 etter 10 minutter og hadde god kontroll. Så våknet særlig Martin og Bertram og stillingen var 17-20 noen minutter senere. Da tok Drammen time-out. Det hjalp og gjestene ledet 17-22 etter 19 minutter. Da satte Ulvene inn en langspurt og startet opphentingen. Drammen scoret kun ett mål de siste 11 minuttene. Med 80 sekunder igjen av omgangen scoret William og det sto 22-23. Bertram reddet mesterlig Drammens skudd med 37 sekunder igjen. Med kun 8 sekunder igjen tok Jan Thomas time-out. Spilleplanen ble lagt, Bertram ble tatt ut og Ulvene skulle spille 7 mot 6. Det kunne gitt et fortjent poeng, men dessverre gikk Halden rett i fella, kom for tett opp i forsvaret til Drammen, som bare var ute etter å lage brudd i spillet. Det ble frikast til Ulvene og tiden rant ut.

Ulvene sto godt i forvar hele kampen og bakover var det klart godkjent. Rasmus og August har god kontroll i midten og William og Trym er gode som toere. Bertram var strålende i andreomgang med en redningsprosent nær 50. Han reddet også tre straffer i kampen og var Haldens beste. I angrep ble ikke kantene involvert og det ble trangt spill og lite fart mot mål for bakspillerne. Drammen var gode i forsvar og Ulvene tok mange skudd på halvsjanser.

Topp tre

1. Bertram
  2. Rasmus og Toke
  3. August og Martin

Det ville seg ikke i dag Jan Thomas. Det kladder framover på banen?

Bittert tap i dag. Jeg føler så absolutt at det var mulig å få en seier i kveld. Vi står meget bra bakover, men det halter veldig framover. Vi sliter med flyt og timing i angrep og det blir ofte for få 100 % satsinger. Vi sliter også med å få brettet ut spillet til kantene. God moral og vi kjemper det vi kan, men falt på eget angrepsspill i dag.