Falk Horten-Halden Topphåndball, Kvalifisering til REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Halden

Ulvene spiller eliteserie neste sesong – knuste Falk på bortebane

Da er den rare sesongen 20/21 over og alt er som det skal være: Halden spiller fremdeles i eliteserien.

Falk var mye skarpere i egen hall og Ulvene måtte slite for å få tak i kampen. Særlig bakover var det hull i forsvaret. Halden var rett og slett ikke i rett modus da kampen startet og måtte bruke 25 minutter for å få finstemt laget. Da fikk de luke og dro ifra til en grei 18-14 ledelse til pause. Etter en litt trå start på 2. omgang fram til 11 minutter og ledelse 25-21, viste Halden at det er klasseforskjell på lagene, kjørte kraftig i fra og i løpet av 5 minutter var de oppe i ledelse 31-22. Derifra og inn var det bare å holde på ledelsen og eliteseriespill 21/22 var et faktum.

Toke styrte det meste gjennom hele kampen med scoringer og assists – særlig til August og Hannes på strek – de to scoret 9 til sammen og skaffet Ulvene flere straffer. Morten fikk en god start, men traff ikke like godt etter hvert og overlot målet til Jonas etter 21 minutter. Jonas reddet fem av åtte skudd fram til pausen og bidro til at Ulvene koplet grepet. Mads fortsatte den gode skytingen fra forrige kamp, men slet litt mer i forsvar denne gangen. Kasper L fikk langt mer å jobbe med i dag og hadde åtte spillemål og noen frekke snapp i forsvar. Truls spilte nok en god forsvarskamp og hadde god kontroll bakover. I andre omgang giret han om i angrep og prikket inn fire fine mål på kort tid.

Nok en solid kamp av Halden-gutta altså og de etterlater ingen tvil om at de er et eliteserielag. Vel blåst!

GRATULERER MED FORNYET KONTRAKT MED REMA 1000-LIGAEN!

Siste kveld med gjengen ble suksess, Trym. Litt rusk i maskineriet i starten, men full kontroll etter hvert. Hva tenker du om og etter kampen?

«Det var aldri fare for at HTH skulle til 1.div neste år, og det er jeg veldig glad for. Det er mange spillere som har vist at HTH kommer til å slå fra seg neste år, og det gleder meg som kaptein for årets herlige gjeng«

Takk for viktig bidrag til suksessen gjennom flere år. God tur til Sandefjord!

«Tusen takk! Det setter jeg stor pris på!«

Gratulerer Toke! Bra kamp og utrolig viktig seier. Det lugget litt i forsvar, men ingen tvil om hvilket lag som var det beste laget. Takk for en flott tid i Halden. Du har vært viktig og god for laget. Lykke til i Frankrike.

«Tusind tak«

Hva syns du om kampen og din tid i Halden?

«Synes vi beviser at vi ikke hørte til i kvalikspillet. Lidt sløjt bakover i perioder, men angrebsmæssigt slitter vi aldrig med at lave mål.
Min tid i HTH har været rigtig god. Jeg har rykket mig helt utroligt håndboldmæssigt, og det var det jeg kom for, så det er jeg evig taknemlig for at jeg fik muligheden for. Jeg brugte en masse tid med nogle gutter fra laget, og en jente som jeg var heldig at møde, så det er veldig trist at skulle herfra
«

God tur sydover!

Grattis med seier Kasper. Bra kamp av deg i dag og dere dro det fint i land etterhvert, selv om Falk holdt følge ganske lenge. Hva syns du om kampen

«Tusen takk for det! Synes vi spiller bra. Falk holder følge en stund i første omgang hvor vi sliter med et par ting bakover. Men ting løsner mer i andre omgang, får satt inn støtet og rykker ifra. Deilig å avslutte med en god kamp og vise vi er et bedre lag.«

Takk for innsatsen i Halden-trøya og lykke til i Elverum

Og så til mannen som på en tilbakelent og rolig måte har blitt en skikkelig suksesstrener og som hvert år gjør en fantastisk jobb med å foredle unge, uferdige spillere til ettertraktede elitespillere, selveste Jan Thomas Lauritzen!

Nå er det bare å gratulere, Jan Thomas. Det er forskjell på divisjonene! Litt mer trøbbel i dag, men god kontroll?!

«Takk for det! Utrolig deilig å få plassen i Rema 1000 ligaen klarert !! Vi har ventet så lenge og deilig når det først ble to kamper, at det ikke var noen tvil. Ikke noen optimal kamp bakover i dag, noe som gjør at Falk Horten henger med lenge. Syns gutta var gode på å holde trykket i andre omgang og vi dro sakte, men sikkert ifra. Veldig deilig å sikre plassen, så dette skal nytes!«

Skikkelig bra avslutningskamp August og superviktig seier. Halden hører selvsagt med i eliteserien.Takk for innsatsen i Ulveflokken gjennom flere år. Hva tenker du om tiden her og dagens kamp?

«Det var utrolig godt å vinne mot Falk nok en gang. Kampene mot Falk var tøffe, der vi merket at i den siste kampen ga falk alt for å prøve å vippe oss av pinnen. Vi holder hodet kaldt og evner å omstille oss etter en litt treig start. I løpet av andre omgang er det ikke tvil om hvilket lag som skal spille i Rema 1000 ligaen 2021/21.

Tiden i HTH har være helt fantastisk. Jeg har vokst utrolig mye som spiller og menneske. Jeg kommer til å savne hele HTH familien. Evig takknemlig for tiden her.«

Tusen takk for sesongen 2020/2021, og vi sees snart!