Halden Topphåndball – Elverum 27-28 – Halden

Halden Topphåndball – Elverum 27-28

For en kamp og for et lag!!

Ulvene gikk rett i strupen på Champion League-laget og tok føringen fra start.

Forsvaret, uten forsvarssjef Henriksen, var potte tett, tøft, koordinert og jobbet formidabelt. Vi kan ikke huske å ha sett det bedre i Remmenhallen. Midtforsvaret med Rasmus og August i spissen var fantastiske og Alexander Mitrovic og William tok det som kom og kneblet rett og slett storfavoritten.

Bertram var konge i målet og bidro til at det var det unge Halden-laget som kjørte showet. Trym styrte skuta framover og spilte sin kanskje beste kamp i Halden-trøya. Framover bøtta Cordt og William inn 12 mål til sammen, Alexander fikk vist fram skuddarmen, Rasmus, kapteinen, var selvsagt strålende begge veier, August sto fram som en voksen og rutinert bauta i forsvar og jammen finta ikke Mounir hele Elverum ut i pølseboden også. 465 tilskuere storkoste seg og hadde en spennende og fornøyelig kveld i Remmenhallen.

At seieren røk helt på tampen får så være. Det fleste lag kommer til å tape mot Elverum.

Dette var en skikkelig positiv opplevelse og en gledelig overraskelse å se Ulvene matche seriefavoritter på alle plasser og i alle spillets faser. Unggutta viste seg å være voksne og klare for eliteseriespill. Snart har vi fullt lag også!

Takk for underholdningen!

Dette var bra saker Trym! Både lagets og din egen innsats var lysende:

  • Tusen takk. Ja, vi får kalle det en godkjent serieåpning, der vi faktisk hadde fortjent alle poengene. Dessverre spiller vi mot Norges beste lag på papiret og blir straffet på slutten når vi blir slitne. Beste laginnsatsen jeg har vært med på noen gang, herlig å se Bertram i mål, Mounir i angrep og August i forsvar, kunne forsåvidt nevnt alle. Syns virkelig unggutta viste at de er klare for elite. Ok egen innsats, men har muligheten i hvert fall to ganger til å skyte oss nærmere seier, så fornøyd er jeg ikke.

Sjefen sjøl, Jan Thomas oppsummerer slik:

  • Dette var en veldig bra kamp av oss. Vi går ut på parketten og virkelig kriger med det vi har og det er deilig å se. Jeg vet at toppnivået vårt er bra og det er deilig at en fullsatt Remmenhall får se det i første match. Kampbildet er jo at vi følger hverandre gjennom hele kampen og vi kunne tatt med oss noen poeng om vi hadde hatt ett par mindre tekniske feil. Det er der vi serverer Elverum de enkle målene. Oppsummert er jeg meget stolt av den jobben alle gutta legger ned i dag, så får vi være like sultne i neste kamp

Topp tre denne gangen kunne like godt vært hele laget, men disse dro det tyngste lasset:

  1. Bertram, Trym
  2. Rasmus, August, William, Cordt
  3. Alexander, Mounir

Følg med folkens – her kan det bli mer moro…

Av: Odd Petter Nilsen (Stolt Haldenser!)