Bergsøy-Halden Topphåndball, NM Senior Menn 2122 > Kamprapport – Halden

Bergsøy-Halden Topphåndball, NM Senior Menn 2122 > Kamprapport

Ulvene enkelt videre i cupen.

Forskjellen var stor på 2. divisjon og elite i Herøyhallen. Selv om Bergsøy ledet 3-2 etter 4 minutter, så cruiset Halden enkelt fra til solid pauseledelse med 11 mål. Selv med lite samspill og trøkk. Mads, Jonas J og Hannes traff godt på skuddene og 5-1 forsvaret satt bra.

I 2. gang var det svært slett innsats fra Ulvene. Ingen gnist, ingen avtaler og dårlig skyting. Det tok 9 minutter før Halden fikk sitt første mål og ytterlige 7 minutter før de fikk sitt andre. Da lå hjemmelaget kun 4 mål bak og Jan Thomas måtte ta en alvorsprat med gutta etter 17 min. Det hjalp litt og seieren ble på betryggende 6 mål. Ingen stor dag på jobb altså, men jobben ble utført

Mål: Mads 8/10, Jonas J 6/11, Hannes 5/6, Daniel 4/4, Mounir 2/4, Joshua 1/2, Håvard 1/4, Morten 1/6, Lars Oskar 1/1

Hei Jan Thomas og gratulerer med cup-avansementet. Dette var en rufsete kamp uten særlig samhandling og struktur, men sånn blir det vel fort når forskjellen er stor. Hvordan gikk det egentlig med Joshua som tidlig haltet av banen. Vi trenger ingen flere skader.

Takk! Ja veldig rufsete kamp. Vi gjør en bra 1 omgang, vi får satt forsvaret og løpt litt på de. Det syns jeg ser bra og fornuftig ut. I andre omgang skjer det som ikke skal skje og det er at vi tar for lett på det. Tror det skal gå lettere og er ikke 100% konsentrert. Vi bruker vel en 12-13 minutter ut i andre omgang før vi får vårt første mål. Målvakten til Bergsøy storspiller og de henter igjen en del mål. Herlig liv i hallen, men vi har oss selv å takke for at vi slipper de inn i kampen igjen. Når det gjelder Joshua så tråkket han over, men vi håper og tror det ikke er så alvorlig