Om Grimsrud Cup 2015

Grimsrud Cup 2015 – Skandinavisk toppturnering med europeisk snitt!

Vi er veldig stolte av å få så mye internasjonal erfaring og kvalitet til den femte utgaven av Grimsrud Cup. Med unntak av vertsklubben HTH og Fjellhammer spilte samtlige lag Europacup forrige sesong.

– Haslum representerte Norge i Champions League kvalifisering. De klarte ikke CL-kvalet, men kom seg til gruppespillet i EHF Cup i stedet hvor de tok to fine skalper ved å slå Hamburg og Pfadi Winterthur.

– Elverum misset i kvalifiseringen til EHF, men spiller til gjengjeld kvalifisering til Champions League i år.

– GUIF kom til kvartfinalen etter et tøft gruppespill. I kvarten mot Hamburg tapte de knepent.

– Aalborg spilte Champions League for Danmark og kom seg gjennom gruppespillet der før de ble slått ut av Barcelona i 16-dels- finalen.

Vi håper at folk i Halden og i nærregionen er nysgjerrige på å se disse lagene i aksjon – og ikke minst se hvordan HTH kan hevde seg mot lag som GUIF og Aalborg. Det er vi iallfall spente på selv. For unge håndballmålvakter, så vil det være ekstra spennende å følge med på målvaktene Andreas Palicka og Herdeiro Lucau fra henholdsvis Aalborg og GUIF. Følg også nøye med på bakspillerrekka til Aalborg med Sander Sagosen, Morten Slundt og Emil Berggren. Den er sylskarp. Og avslutnings- registeret til Håvard Tvedten holder fortsatt verdensklasse. Dersom man er ekstra interessert i defensive ferdigheter, bør man ta en ekstra kikk på Aalborgs linjespiller Simon Hald Jensen.

Les hele Grimsrud Cup programmet ved å laste ned vår PDF versjon her – Grimsrud Cup 2105 Program.

Velkommen til Grimsrud Cup 2015! Håper dere vil trives sammen med HTH-familen.

Kampprogram finner dere her.