• Victor og Rex takler landslagsspiller André Lindboe. Helt innafor.

Ulvehiet – åpent for alle!

Det nærmer seg sesongens første hjemmekamp, og publikum kan glede seg til mange nye innslag – både på og utenfor håndballbanen.

Skrevet av erlendlund

De fleste har fått med seg at Halden Topphåndball har hentet inn noen nye spillere. Men det er ikke bare laget som har fornyet seg. Det har også hele arrangementet. Det får du se allerede på søndag, da Halden TH tar imot Kolstad.

Ulvehiet – et sted for alle!

Daglig leder i Halden Topphåndball, Mads Fredriksen, kan fortelle at arrangementsgruppa jobber intenst før kampen mot Kolstad. Og han kan avsløre et nytt konsept som forhåpentligvis vil slå godt an hos publikum.

– I Remmenhallen har vi tidligere brukt det som kalles Aud 6 for et VIP-rom. Det blir det endringer på nå. Heretter vil rommet gå under navnet «Ulvehiet», og være et sted der alle kan samles både før og under kampen. Her vil det også bli holdt intervjuer med lagenes trenere omtrent 30 minutter før kampstart. Vi håper mange tar turen innom Ulvehiet, sier Fredriksen.

Nytt lotteri – med skuddkonkurranse etter kampen!

En annen ting som er nytt under Halden THs arrangementer denne sesongen er et nytt lotteri.

– Vi har tatt ideen fra mange andre klubber i Norge. Det kalles 50 / 50-lotteriet, der klubben sitter igjen med halve potten. Vi har utviklet ideen litt, og fått med oss samarbeidspartnere til å gjøre lotteriet mer interessant, forklarer Fredriksen før han fortsetter:

– Nå til søndag kommer vinneren av 50 / 50-lotteriet til å vinne et gavekort på 1.000 kroner fra Power. I tillegg får vinneren komme ned på banen etter kampslutt for å prøve å vinne halve potten. Da må han eller hun kaste en håndball på tverrliggeren fra 15 meters hold. Hvis personen bommer, får man fortsatt gavekortet fra Power, men halve potten overføres til neste hjemmekamp. Dermed er det store sjanser for at potten kommer til å bli større og større utover i sesongen, sier lederen.

Bruk TicketCo!

Fredriksen forteller at det også har kommet noe nytt når det gjelder kjøp og salg på nett.

– Via vår samarbeidspartner TicketCo, har publikum nå mulighet til å kjøpe varer fra kiosken vår via TicketCo – i tillegg til billetter. Man får se hva som er i kiosken, og betale på forhånd. Deretter kan man gå rett til en «hurtigkasse» for å hente varene sine. Dermed slipper man kø og kan bruke tiden sin til håndball, forteller Fredriksen.

– Det er også mulig å kjøpe lodd til 50 / 50-lotteriet via TicketCo, legger han til.

For å finne kioskvarer og lodd på TicketCo går man inn på https://haldentopp.ticketco.no/kiosk_halden_topphaandball

Tilbud fra Power til alle!

En siste ting Fredriksen vil fortelle er at Power i Halden har et tilbud til alle som er tilknyttet Halden Topphåndball.

– De kommer til å gi 20 % rabatt på alle DAB-radioer mandag til og med onsdag kommende uke. Alt man trenger å gjøre er å si at man ønsker Halden Topphåndball-rabatten. Dette tilbudet kan det være lurt å benytte seg av nå, med tanke på at FM-nettet slukker snart, sier Fredriksen.

Så da gjenstår det å se om de nye konseptene tas godt i mot av publikum.

Halden Topphåndball oppfordrer alle til å kjøpe billetten sin på https://haldentopp.ticketco.no/halden_topphaandball__kolstad – samt komme i god tid til kampen førstkommende søndag.

 

Av Halden Topphåndball