Bodø – Halden Topphåndball 34-36 (17-18) – Halden
Mathias Damgaard fra hjemmekampen mot Bodø

Bodø – Halden Topphåndball 34-36 (17-18)

Suverent!!!

En heltent Ulveflokk kastet seg over Bodø i Bodøhallen og tok kommandoen fra første sekund. Kaptein Skillhammar var i praktslag og traff på alt av skudd og oppspill. Resten av laget fulgte kapteinen og laget bøttet inn mål.

Borte var usikkerhet og sjansesløsing og vi kan ikke huske å ha sett bedre offensivt spill fra Ulvene. Likevel ble det spennende: Bodø traff også stort sett på alt og lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgang. Skytterne på begge lag fikk gode arbeidsforhold og ingen av keeperne meldte seg på. Etter 8 minutter var det scoret 12 mål, seks til hvert lag. Da Bodø kom litt til hektene etter Ulvenes kick-start, kom Bjørn Olav inn i Halden-målet og gjorde noen viktige redninger. Det gjorde sitt til at Halden Topphåndball holdt seg i føringen til pause.

Andre omgang fortsatte der den første slapp, men nå var Ulvene enda bedre enn Bodø og dro langsomt fra. Etter 17 minutter ledet Haldenserne 28-24 og hadde god kontroll. Men Bodø ga seg aldri, la frimerke på Viktor, spilte mann mot mann de siste minuttene (med et visst hell) og ga Ulvene kamp til døra. Likevel sto Halden TH imot og vant for første gang i Bodøhallen.

I dag bidro alle til en svært fortjent borteseier, men Viktor var i en særklasse på parketten og spilte sannsynligvis sin beste kamp i Haldendrakta noen sinne. Han var helt ustoppelig offensivt og dundret inn 11 mål fra alle kanter, spilte fri sine medspillere, skaffet straffekast og sto som en påle i forsvar. En riktig Kaptein altså!! Mathias Damgaard viste igjen fram sine avslutteregenskaper, scoret 7 og var nesten feilfri. Kristoffer Henriksen spilte også en av sine beste kamper og scoret viktige mål (5) da Bodø gikk høyt på banen og forsøkte å stresse Ulvene i slutten av kampen.

Alle på banen tegnet seg i målprotokollen og var trygge og gode i avslutningene. William (4), Thomas (2), Rex (2), Simon (2), Mathias G (2) og Sander (1). Rett og slett moro!!!

På tross av 6 utvisninger og spill fire mot seks to ganger, frimerke på Viktor og trøbbel med Bodøs skyttere, så holdt Ulvene hodet kaldt og moralen oppe i 60 minutter. Dette var selvsagt en svært viktig seier som førte Halden opp på foreløpig sikker plass på tabellen.

Full Remmenhall lørdag den 11. mars kl. 17.30 mot Drammen???