Stående applaus – Halden
Andreas Geitrem er viktig for Fyllingen

Stående applaus

Ulvene bekjempet et meget godt Fyllingen til stående applaus fra hele hallen.

Det var tilnærmet rørende å se publikum stå igjen på tribunene etter kampen for å delta i seierssang og dans og gi laget enda en runde med overdøvende applaus.

En sinnssyk forestilling ble så fortjent applaudert.

Ulvene skjøt ut av startblokkene og dundret over hardt kjempende bergensere. Et tempo vi sjelden har sett maken til og heldig flyt med Fyllingens-stangskudd ga Ulvene en fem-måls ledelse tidlig. Men Fyllingen var ikke kjørt av på noen måte og kjempet seg tilbake og til ledelse med ett mål til pause.

Halden framstod som et helt annet lag enn på bortebane i Bergen. Mange spillere viste herlig aggressivitet på mål. Denne gangen kom man i stor fart uten ball og med nødvendig guts ble dueller vunnet i stedet for tapt.

Andre omgang ble et stort drama. Det svinget hele veien. Med tolv minutter igjen å spille ledet Halden med 2-mål, men like etter var det like mange mål til begge lag. I borteoppgjøret hadde Halden uflyt med utvisninger. Denne gangen var det Fyllingen som fikk to utvisninger på strategisk lite heldige tidspunkter.

Selv med Halden et par mål foran de siste minutter, var ingenting avgjort. Og når det gjaldt som mest, så var det linjespiller Andreas Geitrem som fra bakspillerposisjon (!) holdt Fyllingen stadig hakk i hel på Halden.

Med to «frimerker» og raske avslutninger satset Fyllingen alt, men Ulvene klarte å beholde tilstrekkelig ro samt å få lurt ballen forbi Fyllingens – etter vår mening – beste spiller Lars Rismark. Taket løftet seg da sluttsignalet lød og tavla lyste 26-25.

Forsvaret var solid hele kampen og bakerst – ja, der briljerte Rasmus Bech. En periode i første omgang var Bech årsaken til at Ulvene ikke ble frakjørt, men i andre enden av banen var det også en brilliant målvakt i Lars Rismark. Selv om Bech stod fantastisk, tror vi faktisk at Rismark har enda noen flere redninger.

Uttellingen på de åpenbare store mulighetene må faktisk forbedres for at Ulvene skal kunne øyne håp om semi-finale når et tredje og siste oppgjør må til for å kåre en vinner av kvartsfinalene. Denne spilles i Bergen trolig onsdag 20. april.